You are currently viewing Šta nosiš kući nakon rada sa mnom?

Šta nosiš kući nakon rada sa mnom?

Kroz program KREIRAJ SADRŽAJ pomažem ženama ekspertima u svom polju da kontinuirano kreiraju sadržaj za svoj online biznis bez bojazni da će ostati bez ideja. 

Nakon 7 godina (od 2016.) u digitalnom marketingu i preko 700 IG objava i 160 newslettera u poslednje 3 godine sa Profom – kreirala sam moj jedinstveni proces dolaska do ideja za sadržaj koji moje klijentkinje dobijaju na tacni. 

Šta dobijaš kroz program i šta ćeš poneti kući sa sobom kada se on završi? 

Videćeš šta si sve sposobna da kreiraš i kakve ideje za svoj sadržaj da iznedriš u 2 meseca i poneseš ih sa sobom kada završiš program. 

Tvoje “moram danas da objavim” pretvoriće se u “želim danas da objavim”. Osetićeš kako je to kad kreiraš sa užitkom i jedva ćeš čekati da taj sadržaj staviš pred svoje idealne klijente. 

Skontaćeš da te praćenje plana sadržaja ne limitira i ne uslovljava da “moraš” da ga ispratiš, već ćeš to sama želeti! Iz razloga jer ga kreiram po tebi, tvojoj ciljnoj grupi i tvom ličnom brendu. Mnogo je lakše primeniti stvari koje su krojene samo po nama.  

Osetićeš kako je to imati nedeljnu podršku i nekog da te drži odgovornom kroz check-in sesije gde možeš biti ranjiva, otvorena i doneti sve svoje nedoumice oko sadržaja i primene programa. 

Videćeš kako je to kad neko ide sa tobom rame uz rame, jasno te usmerava i pokazuje put. Nećeš dobiti držanje za ruku, ali direktan, jasan i “promeni ovo i napiši ono drugačije” feedback na tvoj sadržaj na nedeljnom nivou – itekako hoćeš. 

Osetićeš se podržanom kroz materijale za samostalan rad koji će ti okrenuti koncept kreiranja sadržaja tako što će te izmestiti iz mesta gde si sada i prebaciti tamo gde oduvek treba da budeš – na mestu gde kreiraš svoj sadržaj sa samopouzdanjem i ogromnom vrednošću. 

Šta ako je ovo trenutak kada ćeš reći DA svemu ovome i konačno preneti ovaj deo tvog biznisa na novi nivo? 

Pozivam te da popuniš upitnik ovde i pridružiš mi se na programu KREIRAJ SADRŽAJ.