Ko je Profa za društvene mreže?

Profa za dr.mr (dr.mr. je skraćenica za društvene mreže) je totalni zavisnik o digitalnom marketingu, sa trunkom više ljubavi prema društvenim mrežama nego za sve ostalo što digitalni marketing podrazumeva.

Deleći moje znanje i iskustvo, pomažem ljudima da ’’iscede’’ maksimum iz Facebook-a i Instagrama. Bilo za sebe ili svoj biznis.

Od više lajkova, preko više interakcije, pa sve do više prodaja.

Kada se ne bavim ovim, volim da radim na sebi. Duhovni sam avanturista i duboko verujem da je uspešan biznis moguć samo ako smo dovoljno voljni da jednako radimo i na sebi i na svom biznisu.

Volim da pijem 3u1 i umačem keks. Posebno ako je čokoladni.

Imam mačku po imenu Tiamat i zovem je svakako samo ne po imenu. Ona vam je menadžer za pažnju i maženje u mom timu.

Manje zabavan deo

Na polju digitalnog marketinga edukujem se od 2014. godine. Primenjujem ga za sebe od 2016. i zapošljavam se kao community menadžer u jednoj firmi u Novom Sadu krajem maja 2019.

mačka, profa za društvene mreže

Važno mi je da klijenti kojima vodim Facebook i Instagram imaju prvo više prodaja svojih proizvoda i usluga, pa tek onda više lajkova, follow-a i komentara.

Na ovom sajtu pronaći ćete savete, trikove i cake za Instagram i Facebook sa povremenim gostovanjima ljudi koji su eksperti iz drugih oblasti na mom blogu.

E da, moje ime je Zorana Ivanić i dobro mi došli.

profa za drustvene mreže, o profi