Ko je Profa za društvene mreže?

Profa za dr.mr (dr.mr. je skraćenica za društvene mreže) je totalni zavisnik o digitalnom marketingu, sa trunkom više ljubavi prema društvenim mrežama nego za sve ostalo što digitalni marketing podrazumeva.

Kada se ne bavim ovim, volim da radim na sebi. Duhovni sam avanturista i duboko verujem da je uspešan biznis moguć samo ako smo dovoljno voljni da jednako radimo i na sebi i na svom biznisu.

Pomažem ženama u online biznisu da kontinuirano kreiraju sadržaj i sa lakoćom dođu do ideja za isti.

Ne mogu da ne budem zahvalna somatici i ovom radu. Sećam se meseci i meseci provedenih na psihoterapiji, pričanja o stvarima koje su bolele i osećaja da se vrtim u krug, pričam o istom, opet se povređujem, a napredujem ko puž. 

Kada sam videla i osetila moć somatike, da može nežno i polako, a duboko i vrlo često neprijatno (jer smo baš mnogo odsečene od tela, pa se plašimo da osećamo), pri tom sam rešavala stvari na 4 sesije somatike, koje sam na mesecima psihoterapije… jasno ti je zašto sam se toliko zaljubila. 

Otuda i moja želja i potreba da spojim somatiku i marketing. Sada ti imaš priliku da uživaš u programu koji je spoj ta dva. Koji će po prvi put ZAISTA da napravi promenu u tvom biznisu, sadržaju i pojavljivanju na mrežama. Jer, ukoliko primeniš prakse i lekcije, ne postoji šansa da ne vidiš rezultat! 

Zbog toga sam razvila svoju metodologiju i kreirala program SOMATSKI MARKETING koji ženama rešava upravo taj problem.

Volim da pijem hladan nes dok kreiram sadržaj za moje mreže.

Imam mačku po imenu Tiamat i zovem je svakako samo ne po imenu. Ona je menadžer za pažnju i maženje u mom timu.

Iskustvo

Na polju digitalnog marketinga edukujem se od 2014. godine. Primenjujem ga za sebe od 2016. i zapošljavam se kao community menadžer u jednoj firmi u Novom Sadu krajem maja 2019.

mačka, profa za društvene mreže

Profu pokrećem u martu 2020. mesec dana nakon što je moje telo dalo otkaz za mene (kad ja nisam znala da kažem ne na tom poslu, telo je reklo ne za mene tako što mi je serviralo ogroman burnout).

Važno mi je da svaka žena koja investira u sebe kroz rad sa mnom ode sa mog programa rasterećena, sa jasnim planom za kreiranje sadržaja koji je lako sprovoditi u delo iznova i iznova i dolaziti do rezultata.

E da, moje ime je Zorana Ivanić, stojim iza Profe kao brenda i dobro mi došla.

profa za drustvene mreže, o profi