You are currently viewing Tvoj životni sadržaj

Tvoj životni sadržaj

Kreiranje sadržaja jeste ključ uspeha za tvoj online biznis. 

Postoji još jedan. 

Mnogo bitniji za drugi vid uspeha. 

Sadržaj sa kojim puniš svoj život. 

Bilo da puniš svoj stomak, bankovni račun, um ili osećanja – sadržaj sa kojim puniš te stvari je bitan

Da li ti na mrežama izlaze toksične vesti sa potrala i raznih ljudi? Ili si očistila svoj feed od toga, otpratila sve koji dele nešto što ti u telu budi fuj osećaj kao što sam ja pre par godina. 

Da li ujutru popiješ kafu na gladan stomak i dehidrirano telo? Ili napraviš sebi hranljiv doručak, popiješ čašu vode, pa tek onda skuvaš sebi kafu? Svako jutro mi započinje domaćim jajima i domaćom šunkom ili slaninom. Tako je počelo i ovo. 

Da li sa drugaricama pričaš šta je radio Perica i Žikica? Ili u tvojim odnosima nema mesta za ogovaranje? Već za podrškupriču o ciljevima, sigurnost da plačeš kad ti se plače? Da pričaš iznova istu priču jer ti pomaže kad te neko samo čuje i drži taj safe space za tebe kao moja drugarica meni sinoć. 

Da li kupuješ još jednu nebitnu stvar koja će da sakuplja prašinu ili taj novac biraš uložiš u svoju glavu, svoj biznis, svoje telo, emocije? Umesto da čekam da opet planem na drage ljude zbog sopstvenih trigera, ja sam uložila  program za samoregulaciju nervnog sistema. Što me je dovelo do toga da se zaljubim u somatiku i krenem da se edukujem još više. 

Da li te mrzi da istražiš kako da tvoje pare rade za tebe ili kontaš da je potrebno da uložiš nekoliko nekomfornih sati i naučiš o investiranju? Svakog 5og u mesecu na telefon mi stigne obaveštenje koje glasi “firma, investiranje, doniranje”. Tog dana ja sednem, pustim moju money vibes plejlistu na YouTube-u i krenem redom. Platim račune za firmu, investiram svoj novac u stocks i doniram deo na mesta koja su meni bitna. 

Sve ovo deluje tako malo i “glupo”, a pravi ogromnu razliku u tvom životu! 

Dok priznajem i proslavljam činjenicu koliko sam daleko stigla naspram, a i zahvaljujući sebi iz prošlosti… još nisam tamo gde želim da budem (ko jeste uopšte? Ljudski je da želimo još), ja znam da ću tamo stići.  

Kako sam toliko sigurna? 

Neminovno je. 

Jer vidim šta radim danas. Kakav životni sadržaj kreiram i konzumiram. 

Do tada. Uživam u putu i slavim uspehe koji se dese. 

Sadržaj oko kojeg ti ja mogu pomoći je ovaj za tvoj online biznis. Za ovaj životni mogu samo da ti budem primer. 

Znam da znaš šta treba da uradiš… mene plaćaš da to zaista u uradiš. 

Ako ti je jasno da je kreiranje sadržaja ključ uspeha za tvoj online biznis? 

Ako si odgovorna i preduzimljiva? 

Ako si ekspert u svom polju? 

Sočni detalji o programu su ovde

Upitnik za selekciju popunjavaš ovde

Vidimo se u programu.