utisci žena koje su radile sa profom

Utisci o Insta Spa Marina

Marina Podkonjak

Prehrana i trening

U trenutku kad sam odlučila da mi fitnes postane posao, sve se okrenulo naglavačke. Instagram je odjednom postao puno kompliciraniji i nisam imala pojma šta radim. 
 
Dugo sam učila sama i pogubila se u gomili informacija. Išlo je to sve skupa nekako, ali moraš prihvatiti da ne možeš sve sama.
 
U jednom trenutku otkrila sam Profu i njene pakete i tako sam počela s čitanjem i primjenom. Pisanjem i organiziranjem. Planiranjem i razmišljanjem. 
 
Profini paketi su level više od onoga što sam čitala u njenim postovima i njuzleterima. Počela sam primjenjivati i stvari su krenule na bolje. Vodim bitku s vremenom, ali imam planer koji mi olakšava vođenje profila. Imam ideje za objave kad mi mozak zašteka. Imam sve što je ključno i bitno da unaprijedila svoj biznis. 
 
Sve je pisano na jednostavan i razumljiv način. 
 
Sve ti je na tacni, ali bez primjene nema rezultata. I tu dolazi Profa koja te motivira da guraš, FB grupa u kojoj se svi međusobno podržavaju i pomažu. Gdje se može čuti masa korisnih savjeta. 
 
Nisam očekivala da će sve biti toliko opširno i divno objašnjeno. Jako sam zadovoljna Insta Spa paketom, planerom i svim sadržajem koji Profa dijeli sa mnom.
 
Insta Spa utisci Ivana

Ivana Romanović

Cashback sa Ivanom

Ja pre godinu dana na birou po 100 put za 12 godina kao nezaposlena učiteljica. Kreće korona i znam da narednih par meseci sigurno neću raditi, a možda i duže… Odlučim da se posvetim međunarodnom projekatu kojim sam oduševljena, ali kako da ga predstavim??? 
 
Moje znanje na Instagramu pre godinu dana:
  • nisam znala story da stavim
  • nisam znala šta su „kuglice“ iznad slika, feed, bio…Sve su to bili nepozati pojmovi za mene
  • otvorila sam prvi put „Canvu“
  • gledala profile kako se otvaraju i rastu
Divna prijateljica mi kaže: “Pa kad toliko gledaš i zanima te sadržaj tog tipa i ti si učiteljica – predstavi to na svoj način, jednostavnim objašnjenjem.“
 
Instagram će da bude moja učionica. Samo još da krenem da učim kako da radim na njemu.
 
Jednog dana sam dobila poruku dobrodošlice od Profe. Wau divno, nekome je stalo što sam tu. Vidim je samo na par slika. Onda jednog dana snima video i predstavlja se Zorana. Ja se osećam kao da je već znam. Kreće edukaciju i pretprodaju. I odmah pristajem na nju. Hajde da krenem od nekog koraka da bih naučila ono što želim. 
 
Otkrivam šta su # i da oni služe kao google pretraživač. Kakvo otkriće za mene. Proučavam dalje lekcije u InstaSpa… 
 
Nakon par meseci otvaram moj poslovni profil. Krećem da primenjujem šta sam naučila, jer ne vredi odlagati.
 
Da li je sve bilo savršeno od početka? Ne. Po nekoliko sati za objave… Ali u InstaSpa ima i lista, gde mogu da čekiram šta sam uradila na dnevnom nivou… Da li sam je od početka pratila? Ne. Zašto? Jer ne mogu svega da se setim šta treba da radim. Ali onda sam je istampala i zalepila na regal.
 
Pre par meseci stigla je i dopuna InstaSpa. Ja imam doživotno pristup. Neću da vam otkrivam koja još blaga poseduje InstaSpa. Možete i sami da se uverite.
 
Pre par meseci je krenula i aktivna zajednica. Prelazimo zajedno deo po deo, pomažemo se i dajemo savete… Zorana nam šalje korisne savete i alate.
Toliko novih, kvalitetnih ljudi mi je doneo Instagram, da sam zahvalna na tome!
 
Insta Spa utisci Sonja

Sonja Marinković

SEO edukacija i konsalting

Zorana sjajno motiviše i daje vetar u leđa ljudima koji žele da imaju svoj biznis i ostvaruju rezultate putem Instagrama.
 
Njen Insta SPA paket je prepun svih korisnih stvari na jednom mestu koje su neophodne ljudima koji žele da ozbiljno vode svoj poslovni profil, tako da daje rezulate.
 
Velika vrednost proizvoda leži u tome što znam da je tu sve što mi treba za rast IG profila, čime mi u velikoj meri štedi vreme i spašava frustracija.
 
Osim toga, Zorana je kraljica autentičnosti, što i ja želim da primenim u svom biznisu, jer verujem da je to recept za uspeh, a želim i da se zabavim na tom putu.