39 top ideja šta postovati na društvene mreže

Mobilni telefon i knjiga sa naslovom: Šta postovati na društvene mreže? 39 TOP ideja

Šta ćeš dobiti?

Povećanje interakcije

U ovih 39 ideja za objave pronaći ćeš one kojima je cilj da te lakše povežu sa publikom. Kao i one koje će ti povećati broj komentara i lajkova. Ali i one edukativne koje će ti pokazati kako da se postaviš kao ekspert.

slobodno vreme

Smara te da svakodnevno razmišljaš šta danas objaviti, pa izgubiš gomilu vremena na mozganje? Uz ovaj eBook konačno ćeš moći da popiješ kafu na miru. Samo otvori priručnik i odaberi ideju.

konkretne primere

Uz svaku ideju koju ćeš pronaći u eBook-u, dobićeš i konkretan primer. Svi znamo da je teorija jedno, a praksa drugo. Baš je zbog toga ovaj priručnik kreiran tako da vam pruži i znanje i akciju.

povećanje prodaje

Pored deljenja vrednosti i korisnog sadržaja sa svojom zajednicom bitno je i ostvariti određene prihode. Što zbog hrane na stolu, što zbog mogućnosti da još više i bolje služimo svojoj zajednici u budućnosti.

odmah primenljivo

Svaka ideja iz eBook-a osmišljena je tako da odmah možeš krenuti u akciju.

Profa za dr mr - Zorana Ivanić

A ko je kreator ovog eBooka?

Profa za dr.mr i kreator ovog eBook-a (dr.mr. je skraćenica za društvene mreže) je totalni zavisnik o digitalnom marketingu, sa trunkom više ljubavi prema društvenim mrežama nego za sve ostalo što digitalni marketing podrazumeva.

Deleći moje znanje i iskustvo, pomažem ljudima da ’’iscede’’ maksimum iz Facebook-a i Instagrama. Bilo za sebe ili svoj biznis.

Od više lajkova, preko više interakcije, pa sve do više prodaja.

Kada se ne bavim ovim, volim da radim na sebi. Duhovni sam avanturista i duboko verujem da je uspešan biznis moguć samo ako smo dovoljno voljni da jednako radimo i na sebi i na svom biznisu.

Na polju digitalnog marketinga edukujem se od 2014. godine. Primenjujem ga za sebe od 2016. i zapošljavam se kao community menadžer u jednoj firmi u Novom Sadu krajem maja 2019.

A moje pravo ime je Zorana Ivanić.

Zaviri u eBook

za koga ovaj priručnik nije?

Ovaj eBook nije za one koji očekuju magiju zvanu “gomila lajkova, komentara i follow-a“ za samo par dana primene ovih ideja.

Kad smo već kod primene, ovaj eBook nije za one koji nisu spremni da testiraju i preduzmu akciju i sve ideje iz eBook-a “iznesu“ u stvarnost.

Nije za one koji nisu spremni da uče i usput se prilagođavaju, testiraju i isprobavaju stvari.

A cena?

15€

Ako želite da osvežite svoje društvene mreže...

Sa objavama koje će ovog puta vaši pratioci sigurno primetiti, ostaje vam još samo jedna stvar.

Klikni na dugme ispod i poruči svoj priručnik 39 TOP ideja šta objaviti na društvenim mrežama.